Παρασκήνιο

Με κόντρα τον καιρό πάνε πίσω οι κινητοποιήσεις;

Ο καιρός φαίνεται πως προβληματίζει τους αγρότες για την κάθοδο των τρακτέρ στην Εθνική Οδό την ερχόμενη Δευτέρα στο κόμβο της Νίκαιας.

Φαίνεται πως ακόμη τα προβλήματα του χιονιά σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλίας είναι πολλά, με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να δούμε τις κινητοποιήσεις να καθυστερούν για κάποιες ώρες ή ακόμη και για μια μέρα αν χρειαστεί.

Αυτό είναι και ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν οι αγρότες στις σημερινές συσκέψεις σε Νίκαια και Φάρσαλα, αλλά και αύριο σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Το σχέδιο είναι τα μπλόκα να σχηματιστούν με σταδιακή κάθοδο των τρακτέρ και όχι μαζικά καθώς κάτι τέτοιο δείχνει μάλλον δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Άλλωστε σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Δευτέρα στα πεδινά της Θεσσαλίας θα είναι βροχερή και πιθανόν στα ορεινά να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την διαδικασία της καθόδου.

Άλλωστε η εμπειρία υπάρχει και από προηγούμενες χρονιές που τα τρακτέρ κατέβηκαν στη Εθνική με κακοκαιρία και σχημάτισαν μπλόκα τα οποία στη συνέχεια ενδυνάμωσαν και μεγάλωσαν οι αγρότες με τις μέρες.

Π.Γ

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις