ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο μπάνιο – Άρχισε να λούζεται και έπεσε νεκρή στη μπανιέρα!

Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που έπεσε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού τους. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία…
Αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του βρέθηκε χθες το πρωί, ένας κάτοικος στο Παρθένι Αρκαλοχωρίου του νομού Ηρακλείου, όταν επιστρέφοντας από τη νυχτερινή του εργασία εντόπισε νεκρή τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα ηλικίας 60 ετών έκανε το μπάνιο της όταν ξαφνικά και κάτω από μέχρι στιγμής άγνωστες συνθήκες, τη χτύπησε το ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Έντρομος ο σύζυγος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό από το κέντρο υγείας Αρκαλοχωρίου έσπευσε στο σημείο όπως και η αστυνομία με κλιμάκιο από τον Πύργο. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για την άτυχη γυναίκα. Οι γιατροί διαπίστωσαν και τυπικά τον θάνατό της, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είχε ανάψει το θερμοσίφωνο για να κάνει μπάνιο ενώ κάτω από άγνωστες συνθήκες υπέστη ηλεκτροπληξία.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις