ΛΑΡΙΣΑΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νταβέλης και Ζώης βάζουν “φωτιά” στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα

Η πρόσφατη ανακοίνωση από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας των πρώτων στελεχών που προέκυψαν από τη διαδικασία “διαλόγου” με την κοινωνία, αποτέλεσε την πλέον χειροπιαστή απόδειξη πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε προεκλογικό συναγερμό. Την ίδια ώρα, στη νομαρχιακή προχωρούν σε διαρκείς αξιολογήσεις προσώπων, ώστε να συνδράμουν στο έργο της στελέχωσης μίας ισχυρής “ενδεκάδας” στο νομό της Λάρισας, όποτε κι αν οδηγηθούμε στην κάλπη.

Η προ εβδομάδων αναφορά του onlarissa.gr στη διάθεση να υπάρξει ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο γυναικείο φύλο, αποτελεί μία από τις πολλές παραμέτρους ενός γιγαντιαίου παζλ.

Από την άλλη, προσωπικότητες με ειδικό βάρος και επιρροή, φλερτάρουν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, αλλάζοντας εκ βάθρων τις μέχρι σήμερα γνωστές ισορροπίες.

Οι δύο πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αφορούν τον ιδιοκτήτη του κέντρου αποκατάστασης “Animus” και πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών Αχιλλέα Νταβέλη. Οι κινήσεις του, αλλά και οι παρεμβάσεις του όλο το τελευταίο διάστημα, έχει οδηγήσει πολλούς έμπειρους παρατηρητές των τοπικών πολιτικών τεκταινόμενων, να συνεκτιμήσουν πως βρίσκεται με το… ένα πόδι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Το τελευταίο διάστημα όμως, φουντώνουν οι φήμες – και μάλιστα από ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά – πως ο πρώην υπουργός Χρήστος Ζώης θα επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα θα πολιτευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα, όπως παλαιότερα.

Εκ των πραγμάτων κατανοεί κανείς πως σε ένα ψηφοδέλτιο με δύο εν ενεργεία βουλευτές, έναν επί 16 έτη δήμαρχο Λαρισαίων, τη φέρελπι Ελασσονίτισσα δικηγόρο Στέλλα Μπίζου και τον φυσικό Στέλιο Ορφανάκη που προέκυψε από τη διαδικασία των συνεντεύξεων, η προσθήκη των κ.κ. Ζώη και Νταβέλη θα… τινάξει τη μπάνκα στον αέρα καθιστώντας απαγορευτική κάθε πρόβλεψη εκλογής. Και φυσικά από το παζλ της ενδεκάδας λείπουν περισσότερα κομμάτια που μπορούν να κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι…

Απόστολος Ράιδος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις