ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Κινδύνεψε από φωτιά μέσα στο σπίτι του

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε μετά τις 9:15 ένας άνδρας περίπου 55 ετών μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το βράδυ, μεταξύ 9 και 9:15 στην συμβολή των οδών Δευκαλίωνος και Διοσκούρων στη Νέα Δημητριάδα. Στο σημείο υπάρχει διπλοκατοικία ενώ στον πρώτο όροφο ζει απομονωμένος ένας άνδρας μεταξύ 55 και 60 ετών. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπάνιο του σπιτιού και διενεργείται προανάκριση. Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν και τον έβγαλαν έξω οι πυροσβέστες.

Όπως όμως έγινε γνωστό η φωτιά ξεκίνησε από ένα κερί που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πάνω σε πλαστικό καζανάκι καθώς το σπίτι δεν είχε ρεύμα.

Γείτονες αντιλήφθηκαν ότι έβγαιναν καπνοί από το σπίτι του και κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Οι πυροσβέστες μετέβησαν άμεσα στο σημείο και χρειάστηκε να πηδήξουν για να μπουν στο σπίτι. Στο σημείο μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εξέτασε τον άνδρα.

Όπως έγινε γνωστό ο 55χρονος ζει μόνος του, δεν εργάζεται και σιτίζεται από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

e- thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις