ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στο νοσοκομείο δύο δημοτικοί υπάλληλοι λόγω ατυχημάτων από το χιονιά στη Λάρισα – Τι λέει ο πρόεδρος των Εργαζομένων

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ ν. Λάρισας Ζήσης Γκαραλιάκος μίλησε στο onlarissa.gr για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον χιονιά και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να κρατήσουν την πόλη ανοιχτή για τους Λαρισαίους.

“Θα μπορούσε να έχει κάποια καλύτερη σειρά η κατάσταση. Θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός, να λειτουργήσουν καλύτερα οι υπηρεσίες” λέει ο κ. Γκαραλιάκος, αναφερόμενος και στην κατάρτιση με τις βάρδιες των εργαζομένων.

Το δελτίο συμβάντων κατέγραψε δύο υποθερμίες υπαλλήλων από το πολικό ψύχος.“Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων”, υποστηρίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Κατά την διάρκεια της αντιμετώπισης του χιονιά είχαμε 3-4 ατυχήματα για πρώτη φορά. Το ένα μάλιστα ήταν σοβαρό. Χειριστής μηχανήματος κατά την διάρκεια αποχιονισμού και μετά από ώρες δουλειάς τραυματίστηκε. Ανασηκώθηκε το μηχάνημα με αποτέλεσμα να το ταρακουνήσει και να χτυπήσει. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Επίσης άλλη μια υπάλληλος έσπασε  το πόδι της στο ισχίο κατά την διάρκεια της υπηρεσίας της. Μάλιστα η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι να εγχειριστεί.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις