ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη Λάρισα- Ωριαία πρόγνωση

Με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της Λάρισας συνεχίζεται η κακοκαιρία που πλήττει το ν. Λάρισας. Παραμένει σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες (κυρίως στα παραθαλάσσια) . Χιόνια στη Θεσσαλία στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανόν τις πρωινές ώρες στα πεδινά, στις υπόλοιπες περιοχές στα ορεινά κυρίως της Στερεάς. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα θα είναι έντονα. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα νότια.Ανεμοι: στα βόρεια βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία από -02 (μείον 2) έως 04 βαθμούς κελσίου.

Δείτε την ωριαία πρόγνωση για την Λάρισα


Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές . Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο και στα παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και πιθανόν σε πεδινές περιοχές κυρίως της Θράκης. Τα φαινόμενα κατά περιόδους θα είναι έντονα.Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 7, στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία μέχρι 6 μποφόρ .Θερμοκρασια: από -04 (μείον 4) έως 05 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η μεγίστη κατά τόπους θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και στα ορεινά της Πελοποννήσου .Ανεμοι: νοτίων διευθύνσεων 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 04 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα στα δυτικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 09 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 στα Δωδεκάνησα 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια από 6 έως 9 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων το βράδυΑνεμοι: νότιοι 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 03 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια.Ανεμοι: στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 02 έως 06 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την Τετάρτη 18-01-2017
Καιρός: στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε πεδινέςΠεριοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.Ανεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις