Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημέρα η σημερινή για το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό πρόγραμμα, όπου αναμφίβολα ξεχωρίζει ο νοκ-άουτ ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δράση υπάρχει επίσης σε Α’ Ισπανίας και Α’ Ιταλίας, όπως επίσης σε Πορτογαλία και Τουρκία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η 2winbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Under 147.5 στον ημιτελικό
Ξεκινάμε με τον ημιτελικό Κυπέλλου μπάσκετ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, όπου επιλέγουμε το Under 147.5 σε απόδοση 1.88. Προφανές φαβορί ξανά ο Ολυμπιακός που παίζει εντός και θα έχει τον Σπανούλη διαθέσιμο μετά την απουσία του από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Για τον αγώνα στη Βαρκελώνη ο Σπανούλης προφυλάχθηκε διότι θεώρησαν πως το αποψινό νοκ-άουτ είναι πιο σημαντικό, χωρίς εκείνον η ομάδα νίκησε, επομένως σήμερα παρουσία αρχηγού ο Ολυμπιακός θέλει το 4/4 επί του «αιωνίου» αντιπάλου. Στον Παναθηναϊκό κοντεύουν να πάθουν αυτό που είχε πάθει τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός στα ντέρμπι, δηλαδή να πάσχoυν από «κόμπλεξ» και να μην μπορούν να αγωνιστούν με καθαρό μυαλό. Αισίως οι συνεχόμενες ήττες του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι έχουν φτάσει τις 6, οι τρεις φετινές και οι τρεις σερί στους τελικούς των πλέι-οφ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, και η κατάλληλη στιγμή για να «σπάσει» το σερί είναι απόψε που η νίκη ουσιαστικά δίνει τίτλο. Προς το τέλος του Ιανουαρίου ξαναπαίζει το ζεύγος, για το πρωτάθλημα αυτή την φορά, αλλά εκεί χρειάζεται να καλύψει διαφορά 25 πόντων, δηλαδή αποκλείεται. Στο πρόσφατο 77-69 οι ομάδες έπαιξαν εξαιρετικά στην άμυνα και το σκορ θα ήταν πολύ χαμηλότερο αν δεν σφύριζαν πάρα πολλά φάουλ οι διαιτητές και αν δεν έκανε εκείνα τα ξεσπάσματα ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν κάτι απόψε οι δύο προπονητές αφού αμυντικά πήγαν και στα δύο παιχνίδια τους για την Euroleague, 67 πόντους δέχθηκε ο Ολυμπιακός από την Μπαρτσελόνα και 70 πόντους δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από την Εφές. Με έναν λογικό αριθμό φάουλ το σκορ θα είναι πιο χαμηλό από το 146 του τελευταίου αγώνα, επομένως η επιλογή είναι το Under 147.5.

Με το Over 2.5 στην Πορτογαλία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπράγκα – Τοντέλα, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.93. Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Μπράγκα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Μαρίτιμο. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Ζόρζε Σιμάο παραμένει αήττητο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις σερί νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Πάκος Φερέιρα (3-0 εντός έδρας), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0 εκτός έδρας) και Μορεϊρένσε (2-1 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Νασιονάλ (0-0 εκτός έδρας). Αήττητη παραμένει η Μπράγκα στις οχτώ συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε επτά σερί νίκες και μία ισοπαλία. Απ’ την άλλη, στην Τοντέλα υπήρξαν εξελίξεις, αφού ο κόουτς Πετίτ υπέβαλε την παραίτησή του την προηγούμενη Δευτέρα, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Μία μέρα αργότερα επισημοποιήθηκε η συνεργασία του συλλόγου με τον Πέπα, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Μορεϊρένσε και απολύθηκε στις 21 Νοεμβρίου. Απόψε αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπράγκα. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει μετά το πέρας 16 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα η Τοντέλα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δέκα βαθμούς. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε αγνοεί τη νίκη (μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες). Πορεύεται χωρίς νίκη στις οχτώ συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα (0-2-6). Η αμυντική αδυναμία της Τοντέλα μας οδηγεί στο Over 2.5.

«Ανοιχτό» παιχνίδι στην Άγκυρα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Οσμανλίσπορ – Μπεσίκτας, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Ανερχόμενη δύναμη στο τουρκικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Super Lig. Έτσι και φέτος η Οσμάνλισπορ βρίσκεται στο -6 από την πρώτη τετράδα και τη Φενερμπαχτσέ (έχει παιχνίδι περισσότερο), ενώ στάθηκε όρθια και στο Γιουρόπα Λιγκ όπου προκρίθηκε στους «32» και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 0-1 της Ρίζεσπορ στο τελευταίο παιχνίδι, συμπληρώνοντας έτσι επτά αγωνιστικές αήττητη (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες). Δυσκολεύεται παραδοσιακά κόντρα στην Μπεσίκτας, της οποίας δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει σε κανένα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετρώντας αντίθετα πέντε ήττες. Απ’ την άλλη, η Μπεσίκτας ακολούθησε κατά πόδας την Μπασακσεχίρ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου, με τη διακοπή να τη βρίσκει στη 2η θέση. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα υποχώρησε στην 3η θέση της Super Lig και στο -4 από την κορυφή, με την Μπεσίκτας να δίνει σήμερα παιχνίδι αποδείξεων κόντρα στη δυνατή Οσμάνλισπορ. Τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα αυτό κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ της οποίας επικράτησε έστω και δύσκολα με 1-0, ενώ συνολικά μετράει φέτος στο πρωτάθλημα μόλις μια ήττα μετά το πέρας 16 αγωνιστικών. Περιμένουμε καλό παιχνίδι στην Άγκυρα, επιλογή μας το Over 2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις