ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί δυο ηλικιωμένοι στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούν να ζεσταθούν μέσα στο χειμώνα με ό,τι μέσο βρουν.

Στη Θεσσαλονίκη, ένας 91χρονος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ έπειτα από φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε πιθανότατα από διαρροή σε σόμπα υγραερίου που χρησιμοποιούσε ο 91χρονος ως μέσο θέρμανσης.

Όταν η Πυροσβεστική έφτασε στο διαμέρισμα, επί της οδού Παστέρ, εντόπισε νεκρό τον άτυχο άνδρα και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατός του να προήλθε από αναθυμιάσεις.

Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στο διαμέρισμα.

Στο Ρέθυμνο, κατέληξε τελικά η ηλικιωμένη που ανασύρθηκε ζωντανή από τους πυροσβέστες στη διάρκεια πυρκαγιάς στο σπίτι όπου διέμενε, χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε για τη φωτιά το μεσημέρι της Κυριακής και έσπευσε με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες στο δεύτερο όροφο τριώροφης κατοικίας επί της οδού Μόσχων στην περιοχή του Μασταμπά, οι πυροσβέστες βρήκαν την ηλικιωμένη στο κρεβάτι της και την απεγκλώβισαν ζωντανή, ωστόσο λίγο αργότερα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, εξέπνευσε από αναπνευστικά ή παθολογικά αίτια.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρέθηκε λιωμένο θερμαντικό σώμα-αερόθερμο στο σπίτι και πιθανόν οι καπνοί-αναθυμιάσεις από αυτό να αποδείχτηκαν μοιραίες για τη γυναίκα.

aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις