ΛΑΡΙΣΑ

Η απάντηση του δήμου Λαρισαίων στο ρεπορτάζ του onlarissa.gr για την επάρκεια αλατιού

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ως έχει την απάντηση του δήμου Λαρισαίων στο ρεπορτάζ του onlarissa.gr σχετικά με την επάρκεια αλατιού κατά την περίοδο της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά: “Με αφορμή  το δημοσίευμά σας για «προμήθεια αλατιού από το Δήμο Λαρισαίων, μετά την κακοκαιρία (!)», έχουμε να επισημάνουμε με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο,  τα εξής:

Ο Δήμος Λαρισαίων δεν έμεινε ούτε μια στιγμή χωρίς να διαθέτει αλάτι. Από την πρώτη  ημέρα  έναρξης της κακοκαιρίας και πριν την προμήθεια της συγκεκριμένης ποσότητας που αναφέρεται στο  έγγραφο που δημοσιοποιήσατε,  διατέθηκαν στο Δήμο Λαρισαίων (στην πόλη και τα χωριά) 227 τόνοι αλατιού.  Μάλιστα, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις μας ασκήθηκε κριτική ακόμα και για υπερβολική χρήση αλατιού.

Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν μια και καλή, γιατί πλέον αυτή η υπόθεση αρχίζει να παίρνει κωμικοτραγικές  διαστάσεις:

Ο Δήμος Λαρισαίων, είχε εγκαίρως κάνει όλες τις σχετικές παραγγελίες. Μέρος των ποσοτήτων φθάνουν στη Λάρισα, στις εγκαταστάσεις του Δήμου και οι υπόλοιπες παραμένουν δεσμευμένες στις πηγές προμήθειας και φθάνουν στη Λάρισα όταν απαιτείται, για να ανανεώνονται οι ποσότητες. Επίσης νέες παραγγελίες ποσοτήτων που αναπληρώνουν τις καταναλωθείσες υπήρξαν όλες τις ημέρες, όμως πάντα  υπήρχε αλάτι στις αποθήκες του Δήμου

Με αυτόν τον τρόπο εξάλλου, δουλεύουν,  όλοι σχεδόν οι φορείς της Αυτοδιοίκησης. 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι και μετά την προμήθεια της συγκεκριμένης ποσότητας, θα υπάρξουν και νέες παραγγελίες – παρά το γεγονός ότι σήμερα έχομε στη διάθεση μας 70 τόνους – ώστε ο Δήμος να είναι εφοδιασμένος, όταν οι περιστάσεις το απαιτήσουν.

Ειλικρινώς θέλουμε να πιστεύουμε ότι το δημοσίευμά σας, αποτελεί προϊόν λανθασμένης πληροφόρησης και τίποτα περισσότερο.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις