ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη νίκη για το 2017!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά η ομάδα του Ερμή Αγιάς, κερδίζοντας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου με 76-71.

Η ομάδα του Ερμή Αγιάς σαφώς επηρεασμένη από τη διακοπή του πρωταθλήματος , καθώς και από τη μη πραγματοποίηση του αγώνα με την Καστοριά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με την ομάδα της Κατερίνης και να προσθέσει άλλη μια νίκη στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Γρηγόρη Γιασσάρη είχαν εξαιρετική απόδοση σε αρκετά διαστήματα της αναμέτρησης και στο τέλος πέτυχαν τη νίκη που χάρισε χαμόγελα στους φιλάθλους της Αγιάς που για άλλη μια φορά γέμισαν το γήπεδο της Αγιάς.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 12-12, 37-32(ημ.), 62-51, 76-71

Για την ομάδα του Ερμή Αγιάς αγωνίστηκαν οι:

(Γιασσάρης): Τσιαμπαλής 7(1), Γκανέτσας 8(1),Μηλιώνης 14(4),Νταλός,Χαλκιάς,Κόμματος 16(2),Περρωτής 7,Τριανταφύλλου 2, Βαβάτσικος 11,Γούλας 11(1)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ερμή Αγιάς συνεχίζονται με έντονο ρυθμό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου η ομάδα του Ερμή Αγιάς αγωνίζεται στην Καστοριά όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στον εξ αναβολής αγώνα της περασμένης εβδομάδας ενώ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει στη Βέροια την ομάδα του Φίλιππου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις