Παρασκήνιο

Το “χοντρό” παρασκήνιο στους γαλάζιους οικονομολόγους που κατέληξε σε… Βατερλό της παράταξης

Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Η ΔΗΚΙΟ που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία και είχε σχεδόν… σαρώσει στις εκλογές λαμβάνοντας ποσοστό άνω του 35%, όχι απλά δεν εξέλεξε πρόεδρο έστω και για έναν από τους τρεις χρόνους της θητείας, αλλά κατάφερε να βγάλει προς τα έξω με το χειρότερο τρόπο, τα σοβαρά προβλήματα που τόσο καιρό κατέτρωγαν τα “σωθικά” της παράταξης.

Η αδυναμία συνεννόησης μεταξύ Λαρισαίων και Βολιωτών για το ποιός θα προταθεί για πρόεδρος, οδήγησε στο να συμπορευτεί με το ΠΑΣΟΚ και τις άλλες παρατάξεις ο Βολιώτης κ. Γιώργος Χρηστάκης, ο οποίος και προφανώς δεν ψήφισε την ίδια του την παράταξη και τον κ. Κοτσιμπογεώργο!

Από τα απίθανα αυτά που συνέβησαν, αποτέλεσμα ήταν να γίνει μία συμφωνία “κυρίων” των άλλων παρατάξεων, αφήνοντας εκτός τους δύο Λαρισαίους της ΔΗΚΙΟ, βάσει της οποίας ο προεδρικός θώκος θα αλλάξει τρεις φορές χέρια μεταξύ των κ.κ. Νταγιάννη, Ισαακίδη και Χρηστάκη.

Το ότι δρομολογούνται ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. μετά από τα παραπάνω, είναι περιττό να το αναφέρουμε…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις