ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με ρήγμα στη “γαλάζια” ΔΗΚΙΟ, πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο ο Λαρισαίος Αιμίλιος Νταγιάννης!

Σε θρίλερ με απρόοπτες εξελίξεις αναδείχθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Παρά το γεγονός πως η ΔΗΚΙΟ που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία είχε αναδειχθεί πρώτη ως παράταξη κατακτώντας τρεις έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος εξελέγη ο Λαρισαίος Αιμίλιος Νταγιάννης από την “Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων” που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ κι όχι ο Ηλίας Κοτσιμπογεώργος από τη ΔΗΚΙΟ.

Μάλιστα, το αποτέλεσμα αυτό διαμορφώθηκε με ψήφους 5-2, γεγονός που πρακτικά σημαίνει πως υπήρξε ρήγμα στην “γαλάζια” παράταξη, αφού ένας εκ των τριών δεν ψήφισε τον κ. Κοτσιμπογεώργο!

Εάν στα παραπάνω συνυπολογίσει κανείς πως αντιπρόεδρος εξελέγη και πάλι με ψήφους 5-2 από τη ΔΗΚΙΟ, ο Βολιώτης Γιώργος Χρηστάκης, εύκολα συμπεραίνει πως το έντονο παρασκήνιο που κυριάρχησε το τελευταίο διάστημα μεταξύ Λάρισας – Βόλου για την προεδρία, διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκβαση των αρχαιρεσιών.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως γραμματέας εξελέγη επίσης από την “Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων” ο Λαρισαίος Βασίλης Πιτσίλκας, ενώ οικονομικός επόπτης ο – επίσης Λαρισαίος – κ. Νικόλαος Κίσσας από την Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζόμενων Επαγγελματιών.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις