ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σοκ: Έφυγε 40χρονος Λαρισαίος – Ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και εργάζονταν ως φρουρός στις φυλακές

Στο πένθος βυθίστηκε η αθλητική Λάρισα και όχι μόνον, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός ανθρώπου μόλις 40 ετών. Πρόκειται για τον Λάζαρο Κουτσιανίκα, εργαζόμενο στις φυλακές Λάρισας ως εξωτερικός φρουρός και για πολλά χρόνια ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή σε πολλές ομάδες του νομού Λάρισας.

Ο άτυχος 40χρονος έχασε τη γενναία μάχη να κρατηθεί στη ζωή, την οποία έδινε εδώ και μήνες παρά το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που ξαφνικά εμφανίστηκε. Ο όγκος στο κεφάλι, λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, δεν τον πτόησε και συνέχισε να παλεύει για μήνες κόντρα στα προγνωστικά.

Παρά το γεγονός όμως ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, τα προβλήματα υγείας επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Τόσο στον επαγγελματικό του χώρο, όσο και άνθρωποι του αθλητισμού, από το Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, αλλά και από την ομάδα εργαζομένων της ΕΛ.ΑΣ. όπου επίσης αγωνίστηκε, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον Λάζαρο, “ένα δυνατό παιδί που ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως χάθηκε” όπως χαρακτηριστικά έλεγε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του ΣΕΠ κ. Μανώλης Γαραζανάκης.

Ο Λάζαρος Κουτσιανίκας κηδεύτηκε την Κυριακή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ζάππειο του δήμου Κιλελέρ.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις