ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 50 ετών γνωστός Βολιώτης πρωταθλητής του Body Building

Πρόωρα και ξαφνικά έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, ο γνωστός Βολιώτης πρωταθλητής του Body Building Χρήστος Χειμώνας. Το νήμα της ζωής κόπηκε άδοξα για τον πρωταθλητή, μέσα στο πατρικό του σπίτι στο Βόλο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε είτε από πνευμονικό οίδημα, είτε από ανακοπή καρδιάς. Τα ακριβή αίτια θα εξακριβωθούν σήμερα καθώς έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση. Η αδερφή του τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η υγεία του 50χρονου Χρήστου Χειμώνα, του «χαμογελαστού γίγαντα» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στο Βόλο -λόγω της σωματικής διάπλασης που είχε αποκτήσει καθώς ασχολούνταν χρόνια με τον πρωταθλητισμό στο Body Building- είχε κλονιστεί σημαντικά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ οι γιατροί είχαν διαγνώσει σημαντικές βλάβες σε ζωτικά όργανα.

Στο Βόλο είχε επιστρέψει από την Κω, όπου έμενε τα τελευταία χρόνια, πριν από λίγους μήνες, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

O Χρήστος Χειμώνας, ήταν ένας «χαμογελαστός γίγαντας». Όλη του η ζωή αφιερωμένη σε ένα γυμναστήριο. Χιλιάδες ώρες σκληρής προπόνησης και πρωταθλητισμός στο Body Building.

Η κηδεία του Χρήστου Χειμώνα, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη αφού εκκρεμεί η διαδικασία της νεκροψίας.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος / Βάσω Κυριαζή

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις