ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θετικός ο Καμμένος στην διάθεση χώρων σε στρατόπεδα της Λάρισας;

Η σημερινή επίσκεψη Καμμένου στην 1η Στρατιά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να θέσει απευθείας ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στον υπουργό Άμυνας το θέμα της χρήσης στρατοπέδων για όφελος της πόλης.

Αυτά συζητήθηκαν στο “πηγαδάκι”- που βλέπετε στην φωτογραφία του onlarissa.gr- μετά την αναμνηστική φωτογραφία και το πέρας της τελετής.

O κ. Καλογιάννης μη χάνοντας την ευκαιρία να θέσει το θέμα μίλησε με τον υπουργό ο οποίος του απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά “προχωρήστε”.

Το σχέδιο συνεκμετάλλευσης των στρατοπέδων του δήμου με το υπουργείο Άμυνας ώστε να δημιουργηθούν δομές που θα βοηθήσουν την πόλη, ανήκει στις προεκλογικές εξαγγελίες του δημάρχου.

Μάλιστα έχουν προχωρήσει και οι επαφές με τους αρμοδίους καθώς ο δήμος έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αξιοποίηση. Η αξιοποίηση αφορά το στρατόπεδο στο Μεζούρλο και τμήμα του στρατοπέδου Μπουγά.

Μπορεί η κουβέντα να ήταν στο… όρθιο αλλά η καταφατική απάντηση Καμμένου μετρά και μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες.

Π.Γ

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις