ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μικρές ιστορίες και γεύσεις – Εναλλακτική χριστουγεννιάτικη δράση

Η ομάδα «Νόον Έγνω» σχεδιάζει μια εναλλακτική χριστουγεννιάτικη δράση, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, με τη μορφή μιας γαστρονομικής περιήγησης.

Θα περιλαμβάνει στάσεις γευσιγνωσίας, ξετυλίγοντας την ιστορία επιλεγμένων μαγαζιών του ιστορικού κέντρου και σύντομη ξενάγηση σε αξιοθέατα της πόλης.

Η δράση απευθύνεται σε ολιγομελείς ομάδες (ενήλικες και παιδιά) και θα είναι φιλική προς Άτομα με Αναπηρίες. Η συνολική της διάρκεια θα είναι περίπου 90 λεπτά και θα πραγματοποιηθούν περιηγήσεις, κατόπιν κράτησης στις προκαθορισμένες ημέρες 27 – 28 – 29 – 30 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες (μία πρωινή στις 11.30 & μία απογευματινή στις 17.30).

Καθότι πρόκειται για δράση που απευθύνεται και σε οικογένειες, η περιήγηση θα είναι περιπατητική, ενώ ο ιστός της διαδρομής θα περιπλέκεται στους πεζοδρόμους γύρω από το ιστορικό κέντρο.

Σκοπός είναι η γνωριμία των ανθρώπων με την πόλη μας, μέσα από μια νέα ματιά και η προώθηση τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων, όπως αυτά παρέχονται στα τοπικά καταστήματα (αρτοποιεία, τυροκομεία, μπακάλικα κ.ά.) και στέκια (καφέ, εστιατόρια κ.ά.)

Κόστος συμμετοχής: 6€ –  Παιδιά έως 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα τηλ.: 6974044273, 6937416795. Υπεύθυνοι Δράσης: Κωσταντίνα Κόντσα, Νικολέττα

Νταγγάρα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις