ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς Βαρέλα, Φατιόν και Φάρκας με την Ξάνθη η ΑΕΛ – Επιστρέφει ο Γιοβάνοβιτς

Ξεκίνησε σήμερα στο προπονητήριο των Δένδρων η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Ξάνθη.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκονται οι τραυματίες Βαρέλα και Φάρκας, με τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από την Κυριακή από ελαφρά θλάση, με συνέπεια να αποφασισθεί να εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις 4 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.

Οι δύο παραπάνω παίκτες ακολούθησαν χαλαρό ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μασούρας, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ατομικά γυμνάστηκε τέλος και ο Ναβάρο, που φέρει αιμάτωμα από χτύπημα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά από αύριο αναμένεται να επανέλθει σταδιακά στους ομαδικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ δυο-τρεις ακόμη περιπτώσεις μικροενοχλήσεων δεν κρίνονται επί του παρόντος άξιες ανησυχίας.

Αντίθετα με τους προαναφερόμενους, κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του γυμνάζεται από σήμερα ο Κουτογλίδης.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι για τον αγώνα της Ξάνθης επιστρέφει από τιμωρία ο Γιοβάνοβιτς, αλλά θα απουσιάσει ο Φατιόν, προκειμένου να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής από την συμπλήρωση 4ων κίτρινων καρτών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις