ΚΟΣΜΟΣ

Τον θέλουν όλες! Πάνω από 50 γυναίκες σε «λίστα αναμονής» για τον άνδρα με το βιονικό πέος!

Ο 44χρονος με το βιονικό πέος έχει καταστεί περιζήτητος μεταξύ γυναικών, αλλά και αρκετών ανδρών, με τον ίδιο όμως να “σνομπάρει” ελαφρώς τις θαυμάστριες και θαυμαστές του! Ο λόγος για τον 44χρονο Μοχάμεντ Αμπάντ, ο οποίος έγινε γνωστός ανα την υφήλιο, καθώς πρόκειται για τον πρώτο άνδρα που απέκτησε βιονικό πέος.

Σε δηλώσεις του που παραχώρησε προς την Daily Star ανέφερε σχετικά: «Δέχομαι πολλά μηνύματα από γυναίκες μέσω διαδικτύου που με ρωτάνε αν θέλω να κάνω σεξ μαζί τους. Έχουν ακούσει για το βιονικό μου πέος και θέλουν να το δοκιμάσουν αιστεύοντας ότι μπορώ να αποδίδω για ώρες στο κρεβάτι».

Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει κουρασμένος πολύ, έχοντας απορρίψει όλες τις ανήθικες προτάσεις που του έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγο δεν είναι άλλος από την δουλειά του, η οποία τον αναγκάζει συχνά να κάνει βάρδιες διάρκειας 14 ωρών, οπότε μετά αισθάνεται ένα ζωντανό-πτώμα…

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Αμπάντ μέχρι να αποκτήσει βιονικό πέος είχε παραμείνει παρθένος και η πρώτη του φορά που έκανε κανονικό σεξ ήταν μόλις τον περασμένο Μάρτιο με τη βοήθεια μιας ιερόδουλης!

newsit.com.cy

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις