ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ και σωματείων ΕΠΣΛ

Προγραμματισμένη συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Αλέξη Κούγια, με προέδρους και εκπροσώπους των σωματείων της ΕΠΣΛ, έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο Queen’s Bar του AEL FC ARENA.

Ήταν μια πρωτοβουλία του κ.Κούγια, προκειμένου να εκθέσει προς τους παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου τις σκέψεις του για την ανάπτυξη της ΑΕΛ μέσα από την συνεργασία τους, αλλά και να ακούσει τους δικούς τους προβληματισμούς για τη σχέση των σωματείων με την ΑΕΛ σε βάθος χρόνου.

Όπως τονίστηκε ήταν μόνο η αρχή αυτής της πρωτόγνωρης πρωτοβουλίας, που στόχο έχει να μην φύγει ποτέ ξανά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έξω από τα σύνορα του νομού, κάτι για το οποίο δουλεύει ήδη σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ, παρακολουθώντας διαρκώς αγώνες πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ.

Στο πλαίσιο της ενδιαφέρουσας συζήτησης, οι άνθρωποι των σωματείων έγιναν κοινωνοί της αντίληψης της σημερινής ΑΕΛ για τον τρόπο λειτουργίας των ηλικιακών της ομάδων, αλλά και των πραγματικών δυνατοτήτων που υπάρχουν για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας.

Απ’ την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των ομάδων της ΕΠΣΛ θεώρησαν πως επρόκειτο για ένα πολύ σημαντικό βήμα και εξέφρασαν την επιθυμία τους για καλλιέργεια και διεύρυνση αυτής της σχέσης με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Κάτι για το οποίο θεωρούν ήδη παρακαταθήκη την σημερινή στελέχωση των τεχνικών επιτελείων της ΠΑΕ.

Κλείνοντας ο κ.Κούγιας υποσχέθηκε νέα συνάντηση σύντομα, αλλά και ενδιάμεση συχνή επαφή με κάθε τρόπο, ώστε να εντοπίζονται επί του πρακτέου οι τρόποι συνεργασίας των δύο πλευράς, ένας εκ των οποίων είναι η διάθεση μέσων και χώρων της ΑΕΛ για τις ανάγκες των σωματείων, ζητώντας απ’ την πλευρά του τυπικές βελτιώσεις των γηπέδων του νομού, ώστε να εξασφαλίζεται η άδεια που απαιτείται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου οι ηλικιακές ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15, να μπορούν να αγωνιστούν και στο πιο απομακρυσμένο σημείο.

Επισημαίνεται ότι προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως η ΑΕΛ προσεγγίζει με απόλυτη ουδετερότητα κάθε τι που αφορά στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις