ΛΑΡΙΣΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΕ ενάντια στις διώξεις για ασφαλιστικές οφειλές

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λάρισα θα πραγματοποιήσει στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης η ΠΑΣΕΒΕ, με αφορμή τα σχέδια για διώξεις κατά επαγγελματιών για χρέη προς τον ασφαλιστικό φορέα.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: “Την ώρα που χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ κινδυνεύουν να τους κατασχέσουν ακόμα και τα εργαλεία της δουλειάς τους αν δεν πληρώσουν ή δε ρυθμίσουν τις οφειλές τους στον ΟΑΕΕ

Την ώρα που η οικονομική κρίση τσακίζει τους τζίρους

Την ώρα που χιλιάδες συνάδελφοί μας, δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους

Την ώρα που δεν έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη οι ίδιοι και οι οικογένειές τους

Την ώρα που τα λουκέτα στα μαγαζιά μπαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Την ώρα που η εφαρμοζόμενη πολιτική της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που καταλήστευσαν τα αποθεματικά του Ταμείου μας και έφεραν τον ΟΑΕΕ στα πρόθυρα διάλυσης

Την ίδια ώρα:

Έρχεται η ανάλγητη, απάνθρωπη επίθεση μαζί με την αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης που προωθεί και υλοποιεί η διορισμένη Διοίκηση του ΟΑΕΕ να δώσει το χαριστικό χτύπημα..

Ο διορισμένος Διοικητής στις 6 Δεκέμβρη στο ΔΣ του ΟΑΕΕ με πρόταση του, εισηγείται να στέλνονται προς είσπραξη οφειλών στο ΚΕΑΟ ακόμα και συνάδελφοι μας, που οφείλουν κάτω από 5.000€.

Είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση και η Διοίκηση του ΟΑΕΕ να προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξοντώσουν και να οδηγήσουν στο λουκέτο τους χιλιάδες συναδέλφους μας, που κάθε μέρα δίνουν τη μάχη της επιβίωσης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει πίσω τις αντιλαϊκές ρυθμίσεις που δίνουν δυνατότητα να διώκονται ακόμα και αυτοί που έχουν βάλει λουκέτο.

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΑΕΕ να μην τολμήσει να προχωρήσει σε αυτή την απαράδεκτη πρόταση.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία, όλους τους Συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας την ώρα της Συνεδρίασης του Δ.Σ του ΟΑΕΕ την Τρίτη 6 Δεκέμβρη στα γραφεία του τοπικού ΟΑΕΕ (ΕΡ.ΣΤΑΥΡΟΥ) στις 13:00 το μεσημέρι.

Η απάντηση μας, σε επικίνδυνες και καταστροφικές προτάσεις για εμάς και τις οικογένειές μας, πρέπει να είναι άμεση και δυναμική.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις