ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χιλιάδες Λαρισαίων στο άναμμα του δέντρου, χαμός με τους ΟΝΙRΑΜΑ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε γιορτινό κλίμα και… επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας η πόλη της Λάρισας με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που έβγαλε στην Κεντρική πλατεία χιλιάδες Λαρισαίων. Εντυπωσιακοί και οι “ΟΝΙRΑΜΑ” που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους με τις ροκ – και όχι  μόνον – μελωδίες τους.

Παρά το τσουχτερό κρύο, από νωρίς το απόγευμα η πλατεία και ειδικά ο χώρος μπροστά στην τεράστια σκηνή που είχε στηθεί, είχε γεμίσει ασφυκτικά.

Η εκδήλωση άνοιξε με την εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Δείτε το βίντεο:

Στο σύντομο χαιρετισμό του, λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του τεράστιου Χριστουγεννιάτικου δένδρου που θα κοσμεί και φέτος την πλατεία, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης πέραν των ευχών, τόνισε πως μέσα από το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου “θα αποδείξουμε ότι ή Λάρισα δεν καταλαβαίνει από κρίση. Κάθε μέρα και μια γιορτή αλλά να κοιτάμε και το συνάνθρωπο” συμπλήρωσε για να κάνει ιδιαίτερη μνεία και στο γεγονός πως φέτος για πρώτη φορά – όπως σας αποκάλυψε πρώτο το onlarissa.gr – η υποδοχή του νέου χρόνου θα γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο. “Φέτος υπάρχει και μία μεγάλη αλλαγή. Θα αλλάξουμε το χρόνο την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε έναν άλλο χώρο, σε μία νεανική πλατεία ” είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ακολούθησε το άναμμα του δένδρου μέσα σε επευφημίες.

Δείτε το βίντεο:

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε το νεανικό συγκρότημα “ΟΝΙRΑΜΑ” το οποίο και ξεσήκωσε το πλήθος.

Δείτε βίντεο:

Mε το Άναμμα των Φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησε και επισήμως το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με τίτλο “Χριστούγεννα στην πόλη: Κάθε μέρα γιορτή!” που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Δείτε φωτογραφίες:

oneirama-1 anamma-dentrou1 anamma-dentrou2 anamma-dentrou3 anamma-dentrou4 anamma-dentrou5 anamma-dentrou6 anamma-dentrou7 anamma-dentrou-kalogiannis anamma-dentrou-big

onirama2 onirama

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις