ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τραγέλαφος: Εγκαινίασαν σταθμό ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα χωρίς… οδηγούς ασθενοφόρου!

Τον εγκαινίασαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα, αλλά… ξέχασαν να φροντίσουν για τον απαιτούμενο αριθμό οδηγών στα ασθενοφόρα. Ο λόγος για τον… πολύπαθο, όπως εξελίσσεται, σταθμό ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα, ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τον περασμένο Οκτώβριο.

Ωστόσο, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ένα περιστατικό αδιαθεσίας νεαρού, αποκάλυψε την προχειρότητα με την οποία έγινε ο σταθμός.

Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα “Πρώτος Τύπος”, ο νεαρός μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας. “Εκεί, αφού του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, του συστήθηκε να επισκεφθεί για προληπτικούς λόγους το εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας. Ωστόσο, προς έκπληξη των συγγενών του νεαρού, από το Κέντρο Υγείας τους ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο καθώς είχαν πάρει ταυτόχρονη άδεια και οι δύο οδηγοί!

Μάλιστα, συμπλήρωσαν πως εάν επιθυμούν τη διακομιδή του νεαρού, θα έπρεπε να αναμένουν ασθενοφόρο που θα καλούνταν από τη Λάρισα και όχι από το Ζάππειο όπου – υποτίθεται με βάση τις πρόσφατες εξαγγελίες – θα έπρεπε να λειτουργεί η μία από τις τρεις οκτάωρες βάρδιες!” σημειώνει η εφημερίδα.

Σε απάντηση που εξέδωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, παραδέχεται το πρόβλημα, εξηγώντας πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο οδηγοί πρέπει να παίρνουν και… άδεια!

Προφανώς ουδείς το πρόβλεψε αυτό. Μάλλον θα νόμιζαν πως οι οδηγοί θα δούλευαν επτά ημέρες τη βδομάδα και τρεις βάρδιες το εικοσιτετράωρο. Αριστερά πράγματα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις