ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανάβουν τα φώτα, αρχίζει η γιορτή! Με ONIRAMA στην Κεντρική πλατεία

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί απ’ όλους και έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και το πάθος στις ζωντανές εμφανίσεις, θα δώσει συναυλία στο πλαίσιο της εκδήλωσης Άναμμα των Φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.
Οι ONIRAMA, θα «έχουν μαζί τους» τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους, αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν, σε μια συναυλία για όλους, γεμάτη ένταση και χρώματα.
Θα παρουσιάσουν επίσης, την καινούργια τους διασκευή στο αγαπημένο τραγούδι «Το Μηδέν» σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και στίχους του Λάκη Λαζόπουλου, καθώς και τραγούδια από τον επερχόμενο τους δίσκο.
Τους ONIRAMA αποτελούν:
Θοδωρής Μαραντίνης – Τραγούδι , κιθάρα
Δημήτρης Κοκονίδης – Τύμπανα
Χρήστος Τρεσίντσης – Πλήκτρα
Άλεξ Παπακωνσταντίνου – Μπάσο
Γιώργος Κοκονίδης – Ηλεκτρική κιθάρα.
Στην εκδήλωση, θα προηγηθεί η εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του ΔΩΛ με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης που θα ανάψει τα φώτα και θα απευθύνει ευχές.
Mε το Άναμμα των Φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκινά επισήμως το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με τίτλο “Χριστούγεννα στην πόλη: Κάθε μέρα γιορτή!” που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις