ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τον Ατρόμητο φιλοξένησε η ΑΕΛ

Την Γυναικεία Ακαδημία του Ατρόμητου Αθηνών φιλοξένησε η ΑΕΛ την Κυριακή που μας πέρασε. Η ομάδα του Περιστερίου ήρθε στην Λάρισα με δύο τμήματα για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του Αβέρωφ έπαιξαν αρχικά οι πανκορασίδες με την ΑΕΛ να επικρατεί με σκορ 2-1 και αμέσως μετά οι κορασίδες με τον Ατρόμητο να επικρατεί αυτήν την φορά με το ίδιο σκορ.

Οι μελλοντικές άσσοι και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο και σε καμία περίπτωση δεν πτοήθηκαν από τον δύσκολο καιρό αλλά και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο που είχαν να αντιμετωπίσουν, προσφέροντας όμορφες στιγμές στους αρκετούς παρευρισκόμενους παρά την συνεχόμενη βροχή, ανταμείβοντάς τους με τον καλύτερο τρόπο.ΑΕΛ-ΑΤΡ-1

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού για το νέο έτος όπου θα αγωνιστούν ξανά σε επίπεδο Ακαδημιών, με την ΑΕΛ αυτή την φορά να μετακινείται στην Αθήνα.

Η ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την διοίκηση της ομάδας του Αβέρωφ για την σημαντικότατη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των αγώνων με την παραχώρηση του γηπέδου.

ΑΕΛ-ΑΤΡ-2

Φιλικό αγώνα όμως έδωσε και η Γυναικεία ομάδα η οποία στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, αντιμετώπισε τα εφηβικά τμήματα της Πελασγιώτιδας και της Νίκης Μιχαήλ. Οι βυσσινί έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση με τον Νίκο Γκαλίτσιο να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις