ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα το «O Φ Σ Α Ϊ Ν Τ» στο Θεσσαλικό Θέατρο

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, το «Θεσσαλικό Θέατρο», κάνοντας την έναρξη των παραστάσεων της Χειμερινής Περιόδου 2016-2017, με το εξαιρετικό έργο του Ισπανού Σέρτζι Μπελμπέλ:
«O Φ Σ Α Ϊ Ν Τ»
Συντελεστές Παράστασης:
Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη
Μετάφραση: Μαρία Χτζηεμμανουήλ
Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Βάσια Μίχα
Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Σάρα Γανωτή, Σωτήρης Δούβρης, Νατάσα Ζάγκα, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιάννης Κοτσαρίνης.

Λίγα λόγια για το έργο και τον συγγραφέα του:
…Πρόκειται για μια μαύρη Κωμωδία, που αφορά την οικονομική κρίση, την μετανάστευση, το ποδόσφαιρο, την εφηβεία, τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, τα όνειρα για επιτυχία και ένα καλύτερο μέλλον. Πέντε χαρακτήρες μπροστά σε μια μεγάλη δυσκολία ή εντέλει μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία; Μια ιστορία λοιπόν, πέντε χαρακτήρων. Ενός ζευγαριού, του Πόλ και της Άννας, της κόρης τους Λίζας, του παππού Ζουζέπ – πατέρα της Άννας – καθηλωμένου σε αναπηρικό καροτσάκι κι ένας οικότροφος μετανάστης που τον φροντίζει…εν καιρώ οικονομικής κρίσης…Το σήμα κατατεθέν του Μπελμπέλ, το …δολοφονικό του μαύρο χιούμορ, πλημμυρίζει την πλοκή του «Οφσάϊντ», καθώς οι χαρακτήρες του εξωθούν και εξωθούνται στα άκρα, αγωνίζονται να ορίσουν την ζωή τους ως μέρος μιας πραγματικότητας που δυσκολεύονται να αποδεχτούν ή να αντιμετωπίσουν και ως εκ τούτου αναγκάζονται να την μπερδέψουν με την φαντασία και το όνειρο, στην προσπάθειά τους να τα βγάλουν πέρα και να ισορροπήσουν σε
έναν κόσμο που περιστρέφεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έτσι όπως μόνο μια μπάλα ποδοσφαίρου μπορεί…
Το Πρόγραμμα των παραστάσεων είναι: ΠΕΜΠΤΗ: ώρα: 9 μ.μ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : ώρα: 9μ.μ, ΣΑΒΒΑΤΟ: ώρα: 9 μ.μ & ΚΥΡΙΑΚΗ: ώρα: 7 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 8 €. Για Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες για τις παραστάσεις καθημερινά, Πρωϊ: 10 – 1 & τις ημέρες των παραστάσεων & Απόγευμα : 6 μ.μ – 9 μ.
ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο.Γ.Α (2016 -2017).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις