ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα Κούγια προς τη Σούπερλιγκ: Εμείς θα πορευόμαστε στο μοναχικό δρόμο…

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League η ΠΑΕ ΑΕΛ δια του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Σωτήρη Μάρκου διεμήνυσε προς το σώμα και καταγράφηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ και η ιδιοκτησία της δηλώνουμε ότι δεν συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Πανόπουλου, αλλά και όσων είτε παραπλανημένοι, είτε όχι, συμμετείχαν στα παρασυμβούλια, τα οποία τελικώς το μόνο αποτέλεσμα που είχαν, ήταν να διαφημιστούν οι εγκαταστάσεις της ΒΙΑΜΑΡ και του ιδιοκτήτη της.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εγκατέλειψε κατ’ επανάληψη το λειτούργημα του για να συμμετάσχει σε αυτά τα παρασυμβούλια και εάν το μοναδικό ζητούμενο ήταν να γίνει Πρόεδρος της Super League ο κ. Στράτος και να μας εκπροσωπεί στην ΚΕΔ ο κ. Σαραϊδάρης, όλο αυτό το θέατρο αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

Δεν είναι δυνατόν να τηλεφωνεί στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Στράτος για να συμμετάσχει στο “συμβούλιο”, να λαμβάνεται ομόφωνη απόφαση από τους “12”, να είναι παρών και να επιχειρηματολογεί ο κ. Στράτος και την επομένη ημέρα να αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση.

Έχουμε αντιληφθεί ότι στη Super League οι περισσότεροι σκέφτονται υστερόβουλα, είτε κατά μόνας, είτε κατά αγέλες και όλοι προσδοκούν είτε σε ειδική προνομιακή μεταχείριση από τη Nova, είτε σε ειδική προνομιακή μεταχείριση από τη διαιτησία εις βάρος των υπολοίπων συνεταίρων τους.

Εμείς από σήμερα, σαν ΠΑΕ ΑΕΛ, έχουμε αντιληφθεί ότι ο δρόμος μας είναι μοναχικός και βασιζόμαστε μόνο στην οικονομική μας αυτάρκεια και στη δυναμική της ομάδας μας, των οπαδών μας και της ιστορίας μας.

Δηλώνουμε και δεσμευόμαστε ότι οποιαδήποτε ενέργεια και απόφαση, είτε οικονομικής φύσεως, είτε αγωνιστικής φύσεως, θίγει τα συμφέροντα της ομάδας και της ιστορίας μας, θα στραφούμε εναντίον οιουδήποτε και θα διεκδικήσουμε το δίκαιό μας μέσω του νόμου.

Δεν είναι δυνατόν η συζήτηση μέσα από το Δ.Σ.της Λίγκας να είναι κατά 90% μια συζήτηση που δεν οδηγεί σε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και ορισμένοι εκ των συνεταίρων μας να προσπαθούν με διαφόρους τρόπους, είτε οικονομικά όπου μπορούν, είτε αγωνιστικά μέσω διαιτησιών, να μας εξαφανίσουν.

Εμείς ως ΠΑΕ ΑΕΛ, από σήμερα και σε οποιοδήποτε θέμα τέτοιας φύσης, θα ψηφίζουμε λευκό”!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις