ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επένδυση μισού εκατομμυρίου ευρώ θα φέρει στη Λάρισα η συνεργασία δήμου και ΔΕΘ – HELEXPO

«Η Agrothessaly του ερχόμενου Μαρτίου, η πρώτη που θα διοργανωθεί σε συνεργασία Δήμου και ΔΕΘ – HELEXPO, θα βοηθήσει στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Με την επένδυση 500.000 ευρώ που πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος στις υποδομές θα καταστήσει τον χώρο ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δεδομένων θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ούτως ώστε η έκθεση να λάβει διεθνή χαρακτήρα». Τα παραπάνω σημειώνει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής για την πρόσφατη συνεργσαία με τη διοίκηση της ΔΕΘ με στόχο την αναβάθμιση της τοπικής γεωργοπεριβαλλοντικής έκθεσης.

Σε συνέντευξή του στην ενημερωτική ιστοσελίδα της βόρειας Ελλάδας voria.gr, ο κ. Νταής εξήγησε επίσης πως «Η Γεωργική Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση της Λάρισας, είχε θετικά χαρακτηριστικά και ωφέλησε την πόλη. Βασική μας στόχευση ήταν και είναι να εξελίξουμε και  να αναβαθμίσουμε το γεγονός. Η θετική εικόνα της έκθεσης της Λάρισας και το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, οδήγησε το Δήμο Λαρισαίων και τη HELEXPO ΔΕΘ  σε μια στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη HELEXPO, τον μεγαλύτερο εθνικό οργανισμό διοργάνωσης εκθέσεων, εγγυάται μία άριστη διοργάνωση μεγάλης εμβέλειας και απήχησης και την αύξηση των εκθετών και επισκεπτών στην πόλη. Στόχος μας είναι η AgroThessaly, να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο περιφερειακό εκθεσιακό γεγονός του κλάδου στη χώρα και σε βάθος χρόνου να αποκτήσει και διεθνή χαρακτήρα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μάλιστα, επεσήμανε ότι “όταν η νέα δημοτική αρχή ανέλαβε καθήκοντα πριν δυο χρόνια, διαπίστωσε την σημαντική δυναμική που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη έκθεση. Ήταν σαφές, πως o προηγούμενος κύκλος είχε κλείσει, ενώ υπήρχε η αναγκαιότητα η έκθεση να περάσει σε άλλη φάση».

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις