ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ελάτε να γνωριστούμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές»

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων , ο Δήμος Ελασσόνας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου-Ελασσόνας, συνδιοργάνωσαν εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Θεάτρου Βασιλείου Φαρμάκη στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας , με θέμα «Ελάτε να γνωριστούμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές».
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Έφη Μουταφίδη, η οποία μίλησε για τη μεσογειακή διατροφή.
Στη συνέχεια ακολούθησε εισήγηση από τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του Κ.Π.Ε Κισσάβου-Ελασσόνας με θέμα «Βιολογικά Προϊόντα και η σημασία τους στην καθημερινή διατροφή».
Στο τέλος της ομιλίας πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες και βιωματικά παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν οι μικροί θεατές της εκδήλωσης.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε Λάρισας – παράλληλες συνοδευτικές δράσεις καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος «Η πόλη που μαθαίνει». Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680244 ή μέσω e-mail symvouleutikosstathmos@larissa-dimos.gr.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις