ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για το Κύπελλο με τον Πανελευσινιακό η ΑΕΛ στο Arena

Ημέρα αγώνα για την ΑΕΛ η σημερινή (30/11, 15:00), καθώς η «Βασίλισσα» θα υποδεχτεί τον Πανελευσινιακό στο AEL FC ARENA για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μετά το αξιομνημόνευτο παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη έχει προετοιμαστεί με φόντο δύο σημαντικά παιχνίδια, με την πλάστιγγα να γέρνει ελαφρώς προς το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, το οποίο θεωρείται «must win» από όλους.

Παράλληλα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ γνωρίζουν αρκετά καλά και την σημασία της σημερινής αναμέτρησης με τον Τσιώλη να έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών αφού δεν θέλει να δει κανένα εφησυχασμό από τους παίκτες του στην αναμέτρηση ενάντια στην Ελευσίνα.

Για τον λόγο αυτό έχει μαζί του και αρκετούς από τους παίκτες πρώτης γραμμής της ομάδας και ελπίζει σε ένα άνετο αποτέλεσμα που δεν θα περισπάσει την προσοχή των παικτών από τον… τελικό της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Εκτός των άλλων σήμερα είναι και η επίσημη επιστροφή του Καρδιτσιώτη τεχνικού στο AEL FC ARENA μετά από έξι μήνες (μεσολάβησε το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας), με τον προπονητή της ΑΕΛ να θέλει να το γιορτάσει με νίκη που θα είναι και η πρώτη μετά την επιστροφή του στην ομάδα μετά τα γεγονότα του Ιούνη (προηγήθηκαν τα δύο εκτός στο Αγρίνιο και την Τρίπολη).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις