ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι προκύπτει από την προανάκριση της πυροσβεστικής για την τραγωδία στη Μανδηλαρά; Κρατείται η μητέρα

Από χθες το απόγευμα η μητέρα του 4χρονου Στέφανου που λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που έμενε η τριμελής οικογένεια στη Μανδηλαρά, κρατείται στα κρατητήρια του δικαστικού μεγάρου με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια και αναμένεται την Παρασκευή να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα για να ξετυλίξει το παζλ αυτής της τραγωδίας.

Τι έδειξε η προανάκριση;

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από ένα αναμμένο που άναψε η μητέρα-καθώς δεν υπήρχε ρεύμα στο σπίτι– το οποίο έλιωσε και προκάλεσε το κακό. Η φωτιά σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης ξεκίνησε από το καθιστικό όπου κοιμόταν η μητέρα σε έναν καναπέ και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλο το σπίτι. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας όταν ξέσπασε η φωτιά λίγο μετά τις 8 χθες το πρωί είχε προλάβει να φύγει από σπίτι για πάει στο σχολείο.

Ο μικρός Στέφανος βρισκόταν σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και κοιμόταν. Σύμφωνα -με πληροφορίες που ακόμη εξετάζονται- φαίνεται το παιδί να ήταν “ασφαλισμένο” στην κούνια του. Ξύπνησε από τον ύπνο του όταν το δωμάτιο είχε γεμίσει με πυκνούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει γεγονός που του προκάλεσε τα αναπνευστικά προβλήματα και τα εγκαύματα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ παίδων στην Αθήνα.

Οι πυροσβέστες μπήκαν στο δωμάτιο του παιδιού και ενώ οι φλόγες ήταν κοντά σώζοντας την ζωή του.

Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του onlarissa.gr για την τραγωδία

newsroom onlarissa.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις