ΛΑΡΙΣΑ

Το “μεγάλο ευχαριστώ” της Αθηνάς Κρικέλη από τις ΗΠΑ στη 8η ΕΜΑΚ Λάρισας

Η γνωστή και πολυβραβευμένη δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη (με Λαρισινές ρίζες) ευχαριστεί τους άντρες της 8ης ΕΜΑΚ μέσω του Ellopia Gr για την συνεισφορά τους στο τελευταίο της ντοκιμαντέρ. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ με θέμα τους “πύρινους άνδρες και γυναίκες” παρουσίασαν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες σε δύσκολες συνθήκες λαμβάνοντας ρόλο πρωταγωνιστή στα γυρίσματα. Φαίνεται πως έχουν ξανά στο… τσεπάκι το βραβείο. Δείτε τι έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος:

 

“Τα γυρίσματα του τεκμηριογραφήματος για την ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο. Μπαίνουμε πλέον στο στάδιο της παραγωγής. Ευχαριστούμε όλους τους άνδρες και γυναίκες της ΕΜΑΚ και του πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος για την άψογη συνεργασία. Ενα αφιέρωμα, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ε.Μ.Α.Κ άλλα και σε όλο το δυναμικό της Πυροσβεστικής Ελλάδος! Με αφορμή την συνύπαρξη αλλά και την βοήθεια που μας παρείχε η 8η ΕΜΑΚ αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε με την Ellopia Media Group EMG ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στους “πύρινους άνδρες και γυναίκες” που με μηδαμινά μέσα κάνουν το ακατόρθωτο κατορθωτό. Στην Ελλάδα της κρίσης οι άνθρωποι καλούνται να σώσουν ζωές αλλά και να προστατεύσουν τις δικές τους, στις πιο περίεργες αντίξοες και δύσκολες συνθήκες. Παρακολουθούμε βιώνουμε και παρατηρούμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Και όσο πιο πολύ τους γνωρίζουμε τόσο πιο πολύ τους σεβόμαστε και τους ευχαριστούμε! 8η Ε.Μ.Α.Κ. 2η ΕΜΑΚ
Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Πιο πολύ όμως σας ευχαριστούμε για το λειτούργημά σας. Η ανιδιοτέλεια στην περίπτωση των ανδρών, γυναικών, της Πυροσβεστικής και του τμήματος της ΕΜΑΚ στην Ελλάδα, μετατρέπεται σε αυτοθυσία. Με ελλειπή εξοπλισμό αλλά και μια κρατική αδιαφορία οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να συμπληρώσουν 20 χρόνια στο επάγγελμα , για να έχουν δικαίωμα οι οικογένειές τους να πάρουν αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου….Παρόλα αυτά “βουτούν” στην φωτιά κρέμονται από βράχια, βυθίζονται σε βρώμικα και επικίνδυνα νερά, μπαίνουν σε χημικές διαρροές…και σώζουν ζωές!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις