ΛΑΡΙΣΑ

Βραβεύτηκαν απο το δήμαρχο Μουσικό Σύλλογος Λάρισας και ΙnDonnation

Το Μουσικό Συλλόγου Λάρισας και το γυναικείο φωνητικό σύνολο InDonnation του Δημοτικού Ωδείου της Λάρισας που διακρίθηκαν στο πρόσφατο Διεθνές Φεστιβάλ της Κέρκυρας, βράβευσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Λαρισαίων , μίλησε με θερμά λόγια για το έργο των δυο συλλόγων, τονίζοντας ότι οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις στις φεστιβάλ, προβάλουν την πόλη και αναδεικνύουν το δυναμισμό που διαθέτει τη Λάρισα στο χώρο του πολιτισμού.

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών κ. Πάνος Σάπκας, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου κ. Απ. Σουρλαντζής, ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Μαν. Σαρρής, ο διευθυντής του Ωδείου κ. Απ. Αλεξίου, οι μαέστροι των δυο χορωδιών κ.κ. Δημήτρης και Χρήστος Κτιστάκης, ο πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου κ. Απόστολος Δήμου και χορωδοί των δυο συνόλων.

img_9714

Υπενθυμίζεται την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών κατακτώντας Χρυσό δίπλωμα “επιπέδου V” με βαθμολογία 25.02, γεγονός που της εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Xορωδιών, καθώς και στο Grand Prix των Εθνών.

Επίσης, στον ίδιο Φεστιβάλ, η ανδρική χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας πέτυχε με βαθμολογία 19 να πάρει το ασημένιο δίπλωμα της Κατηγορίας Β με βαθμό δυσκολίας II, πετυχαίνοντας πέτυχε ωστόσο την τρίτη μεγαλύτερη βαθμολογία χορωδιών ενηλίκων όλων των κατηγοριών

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις