ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άνετη νίκη για την ΑΕΛ

Άνετη νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε η ΑΕΛ στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Αυτή τη φορά η ΑΕΛ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ολυμπιάδας Υμηττού, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση.

Η πίεση στην αντίπαλη εστία άρχισε από τα πρώτα λεπτά με την ΑΕΛ να χάνει αρκετές ευκαιρίες με τις Σρετένοβιτς, Ζντράβκοβτις και Χριστοφορίδη. Η εκπληκτική για ακόμα μία φορά Σρετένοβιτς εκμεταλλεύτηκε τις προσπάθειες των συμπαικτριών της και μέσα σε πέντε λεπτά καθάρισε το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στο 25′ μετά από ωραίο κάθετη πάσα της Σάλκουνιτς που έβγαλε μόνη της την Λόγου με το αντίπαλο τέρμα και αυτή σιγούρεψε το γκολ δίνοντας την πάσα δίπλα στην Σρετένοβιτς που έκανε εύκολα το 1-0.

Δύο λεπτά μετά η Σάλκουνιτς με φανταστική διαγώνια μπαλιά έβγαλε μόνη της στην πλάτη της άμυνας την Σρετένοβιτς η οποία πέρασε και την τερματοφύλακα και σκόραρε για δεύτερη φορά σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κράτησε δυνάμεις και προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να αναγκάσει τον αντίπαλο να πιέσει ψηλά για να εκμεταλλευτεί τυχόν κενούς χώρους. Σάλκουνιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη και Ζντράβκοβιτς είχαν κάποιες καλές στιγμές όμως η τελική ενέργεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Τελικά στο 82′ η Λόγου βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα απίστευτο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η Χριστοφορίδη που ακολούθησε την φάση έκανε εύκολα το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Ολυμπιάδα Υμηττού ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 89′ μετά από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ, η οποία δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά και μετά από αλλεπάλληλες κόντρες η Νικολάου σούταρε έξω από την περιοχή και αιφνιδίασε την Νάση για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Γαγάρα, Ρήγα, Σωτηριάδη, Κόλλια, Ζντράβκοβιτς, Φάτα, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Λόγου
Αλλαγές: Γκατζογιάννη, Πουρλιώτη, Μπούμπα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασειάδου, Σίσκου, Σακελλάρη, Τσούκα

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ και βοήθησε με την παρουσία του την ομάδα και υπόσχεται να συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή της ΑΕΛ βρέθηκε στο μεζεδοπωλείο “Bottiglion” εκεί όπου ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κος Γιάννης Καλαϊτζής παρέθεσε γεύμα στην ομάδα για την μεγάλη της νίκη.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τις Ελπίδες Καρδίτσας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία πρωταγωνιστεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια και η οποία έχει σαν στόχο φέτος το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις