ΚΟΣΜΟΣ

11χρονη θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τρία αγόρια… κάτω των 10 ετών

Σοκ έχει προκαλέσει στη βρετανική πρωτεύουσα η σεξουαλική επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ένα κορίτσι μόλις έντεκα ετών, ενώ διέσχιζε με μια φίλη του ένα νεκροταφείο στα νοτιοδυτικά της πόλης.

Σύμφωνα με τον Guardian το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της 20ης Οκτωβρίου, την ώρα που στο κοιμητήριο Teddington λάμβανε χώρα μια κηδεία. Η 11χρονη διέσχιζε το νεκροταφείο με ένα άλλο κορίτσι, καθ’ οδόν προς το σπίτι της, όταν ξαφνικά τις πλησίασαν τρία λευκά αγόρια με μπλε κουστούμια και λευκά πουκάμισα, τα οποία φαίνονταν να είχαν απειλητικές διαθέσεις.

Η φίλη του κοριτσιού το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας μόνη την 11χρονη, την οποία άρχισαν τα τρία αγόρια να χαϊδεύουν και να φιλούν σε διάφορα σημεία του κορμιού της. Μετά από λίγη ώρα, ένας άνδρας που περνούσε από το σημείο κάνοντας ποδήλατο είδε την σκηνή και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα τα αγόρια να το σκάσουν.

«Το θύμα ταράχτηκε πολύ από την επίθεση, που έλαβε μάλιστα χώρα μέρα μεσημέρι. Καλούμε οποιονδήποτε ήταν στο κοιμητήριο Teddington την ώρα του περιστατικού να καλέσει στο τοπικό του αστυνομικό τμήμα για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα αγόρια το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσε εκπρόσωπος των βρετανικών αρχών μερικά 24ωρα μετά την επίθεση, της οποίας οι ανήλικοι δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ούτε ο άνδρας με το ποδήλατο που επενέβη ώστε να σταματήσει η επίθεση, του οποίου η μαρτυρία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις