ΛΑΡΙΣΑ

Από την Κύπρο στη Λάρισα μετά από 24 χρόνια

Συνυπηρέτησαν στην ίδια μονάδα καταδρομών στην Κύπρο τη διετία 1992-94. Πρόκειται για τον νυν Επιτελάρχη της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγο Δημ. Μπίκο, το Διευθυντή Β΄ Κλάδου του σχηματισμού Ταξίαρχο Κων. Μαγαλιό και το νέο Διευθυντή του 404 ΓΣΝ Λάρισας Συνταγματάρχη Δημ. Καραθανάση. Οι μεταθέσεις και η πορεία της ζωής του καθενός, οδήγησε και τους τρεις στο να χάσουν τα ίχνη ο ένας με τον άλλο.
Μετά από 24 χρόνια πάλι με υπαιτιότητα της υπηρεσίας συναντήθηκαν στη Λάρισα. Οι δύο τότε Λοχαγοί και ο Υπίατρος της μονάδος επιτυχημένοι αξιωματικοί και οι τρεις είχαν πολλά να πουν. Σήμερα για μια ακόμη φορά βρέθηκαν μαζί στην εκδήλωση του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Ηλία Λεοντάρη όπου δέχθηκαν και φωτογραφήθηκαν για το kranosgr.
Σε λίγες ημέρες αναμένεται να προστεθεί και ένα ακόμη άτομο στην παρέα. Πρόκειται για τον παλαιό τους υποδιοικητή στη μονάδα καταδρομών της Κύπρου, τον πρώην Αρχηγό του ΓΕΣ Αθανάσιο Τσέλιο ο οποίος όπως μας είχε αναφέρει το καλοκαίρι στη ΣΜΥ, επιστρέφοντας από τη Ρόδο περίπου στα τέλη Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί το 404 για να συγχαρεί τον νέο διευθυντή.

kranosgr.blogspot.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις