ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

LIVE: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΑΕΛ 4-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League και θέλει την νίκη καθώς δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.

H ΑΕΛ στα πρώτα λεπτά έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς φάσεις. Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει την ΑΕΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς , ψηλά άουτ στο 8 λεπτό.

Στην επόμενη φάση στο 10′ όμως ο ΠΑΣ έκανε το 1-0. Σε Σέντρα του Γιάκου από δεξιά, η άμυνα της ΑΕΛ αδράνησε και ο Κόντε με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ΑΕΛ απάντησε με μια σημαντική ευκαιρία. Στον 14′ γύρισμα του Ντοντό από αριστερά, ο Ναζλίδης έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Καλή στιγμή για την ΑΕΛ.

Στο 21′ σε εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη για το ΠΑΣ από δεξιά, ο Τζημόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ΑΕΛ την υπεροχή άλλα στο 27′ δυνατό σουτ του Κοζορώνη από αριστερά, η μπάλα άουτ.

Στην επόμενη φάση στο 28′ ο ΠΑΣ κάνει το 2-0. Γύρισμα του Κόντε από αριστερά, ο Γιάκος απέφυγε τέσσερις παίκτες και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΛ προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα. Η ευκαιρία ανήκει και πάλι στον ΠΑΣ. Στο 35′ άστοχο σουτ του Γιάκου από αριστερά, η μπάλα άουτ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστασιάδης ξεκινά με δύο αλλαγές. Ο Αβραάμ και ο Κόντορ στις θέσεις των Ντέλετις και Ναβάρο.

Στο 52′ ο ΠΑΣ κάνει το 3-0. Κάθετη πάσα του Ζάιρο, αφού απέφυγε δύο παίκτες, ο Κόντε βγήκε τετ α τετ με τον Καβουσάκη και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κουτσιανικούλης στη θέση του Γιοβάνοβιτς στο 58′.

Έχασε τεράστια ευκαιρία για το 4-0 ο ΠΑΣ στο 60′. Σέντρα του Ζάιρο από δεξιά, ο Ναδάλες αστόχησε σε κενή εστία.

Στο 66′ ξανά ο ΠΑΣ  σε σουτ του Ναδάλες στην κίνηση από πλάγια θέση αριστερά, ο Καβουσάκης απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 74′ ο ΠΑΣ κάνει το 4-0. Γύρισμα του Κοζορώνη από δεξιά, ο επερχόμενος Κόντε με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε χατ – τρικ.

Στο 92′ Σουτ του Ναζλίδη για την ΑΕΛ άουτ και ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνα.

Η 11άδα του ΠΑΣ:Περιστερίδη,Μπουκουβάλας,Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Λίλα Γιάκος, Ζάιρο, Κόντε.

H 11άδα της ΑΕΛ: Καβουσάκης,Ρέντζας, Ναβαρο (Κόντορ), Φάρκας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς(Κουτσιανικούλης) Φατιόν,Ουρτάδο,Ντοντό, Ντελετιτς(Αβραάμ), Ναζλίδης.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις