ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Φρένο” στην υπερφορολόγηση των αγροτών και αλλαγές σε ΕΛΓΑ και ΟΓΑ υποσχέθηκε από τον Τύρναβο ο Αυγενάκης

Την εγκαθίδρυση μίας στενότερης σχέσης με τους αγρότες με την υπόσχεση πως το νέο αγροτικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δε θα συνταχθεί “εντός τεσσάρων τοιχών στην Αθήνα” σηματοδότησε η ανοιχτή εκδήλωση για το αγροτικό που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως σημείωσε ο κ. Αυγενάκης, στόχος της Νέας Δημοκρατίας αυτό το διάστημα μέσα από μία γενικότερη εξόρμηση στην περιφέρεια, είναι να ακούσει τους πολίτες, να ασπαστεί τις ανησυχίες τους και να υιοθετήσει τις ανάγκες τους μέσα σε ένα επικαιροποιημένο αγροτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις και λύσεις στα σημερινά οξυμένα προβλήματα.

aygenakis-tyrnavos2

“Δε θέλουμε να είμαστε ευχάριστοι, θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές. Δεν θέλουμε να χαϊδέψουμε πλάτες, θέλουμε να είμαστε αυτοί που την επόμενη ημέρα με συμμάχους τους ανθρώπους της αγροτιάς θα τρέξουμε βήμα – βήμα να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της” είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

aygenakis-tyrnavos32

Επί της ουσίας, μίλησε για φρένο στην υπερφορολόγηση των αγροτών αλλά και αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο του ΟΓΑ με καθιέρωση κλιμακωτών ασφαλίστρων και του ΕΛΓΑ με αναθεώρηση του κανονισμού ασφάλισης.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Αυγενάκης εγκαινίασε τα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων. Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις