ΕΛΛΑΔΑ

Άσκηση Ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 60χρονου δράστη των Αμπελοκήπων

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 60χρονος δράστης της δολοφονίας του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής ο οποίος παραδόθηκε χθες στις Αρχές. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος, που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του, δηλώνει μετανιωμένος και υποστηρίζει πως βρέθηκε σε άμυνα καθώς του επιτέθηκε το θύμα.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου

«O πελάτης μου έχει μετανιώσει, λέει ότι μακάρι να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω», ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του δράστη, Νικόλαος Τούμπας.

Η εκδοχή του κατηγορούμενου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από το θύμα. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, το όπλο το έφερε νόμιμα, αφού είναι συνταξιούχος αστυνομικός και είχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, ενώ υπογράμμισε ότι είναι απολύτως αναληθές ότι πήγε σπίτι για να πάρει το όπλο. «Η συμπλοκή έγινε μπροστά στην πολυκατοικία του και δεν πήγε στο σπίτι να πάρει όπλο, σε καμία περίπτωση», τόνισε ο κ. Τούμπας.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις