ΛΑΡΙΣΑ

“Ανάπτυξη με ευχολόγια και πλαδαρό δημόσιο δεν έρχεται” τόνισε από τα Φάρσαλα ο Αυγενάκης

Το αίτημα για άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών επανέλαβε από τα Φάρσαλα όπου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο των εγκαινίων των γραφείων της τοπικής ΔΗΜΤΟ.

“Σήμερα ο κ. Τσίπρας έχει μεταφέρει στις πλάτες των ελλήνων πολιτών ένα βάρος 9 δις ευρώ που αφορά το τρίτο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο 36 μηνών, έχουν περάσει 14 μήνες, δεν έχει τελειώσει καν η πρώτη αξιολόγηση και κατά τον κ. Τσακαλώτο δεν χρειαζόμαστε χρήματα, είμαστε μία χαρά” σημείωσε μεταξύ άλλων το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να προσθέσει: “Όμως δεν είμαστε μία χαρά, διότι η ιδιωτική οικονομία στενάζει, οι οφειλές του κράτους προς τους ιδιώτες ανέρχονται περίπου στα 6,5 εκ. ευρώ. Έχουμε δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2015 μία ραγδαία αύξηση της τάξης του 65% των οφειλών του κράτους προς τους πολίτες”.

Ο κ. Αυγενάκης εκτίμησε πως “με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει μπροστά η ιδιωτική οικονομία. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι απολύτως ξεκάθαρη. Εμπιστευόμαστε την ιδιωτική οικονομία, είναι προτεραιότητα για εμάς κι ένας νοικοκυρεμένος και καλά οργανωμένος δημόσιας τομέας.  Θέλουμε λιγότερους φόρους, σωστή εφαρμογή και ελέγχους.

Από την άλλη έχουμε μία κυβέρνηση που αυξάνει τους φόρους και γονατίζει και αδρανοποιεί την ιδιωτική οικονομία. Ανάπτυξη με ευχολόγια, επιπλέον διορισμούς κι ένα πλαδαρό και μεγάλο δημόσιο, δεν έρχεται. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζονται εκλογές τώρα”.

Ο γραμματέας της Ν.Δ. αργότερα μίλησε σε πολιτική εκδήλωση στους Σοφάδες ενώ το απόγευμα είναι ομιλητής σε εκδήλωση για το αγροτικό στον Τύρναβο.

Δείτε φωτογραφίες:

aygenakis-farsala3 aygenakis-farsala2 aygenakis-farsala1

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις