ΛΑΡΙΣΑ

Language Center: Η μάθηση μιας ξένης γλώσσας που εγγυάται απόλυτη επιτυχία στους στόχους σας

Σε μία εποχή όπου οι συνθήκες στην αγορά εργασίας αλλάζουν δραματικά και οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς, η μάθηση μίας ξένης γλώσσας όχι απλά αποτελεί εχέγγυο για την επαγγελματική σταδιοδρομία κάποιου, αλλά ανοίγει τις πόρτες της παγκόσμιας αγοράς.

Είτε πρόκειται για μαθητές που ξεκινούν τη μάθηση μίας ξένης γλώσσας Αγγλικών ή Ιταλικών, είτε για ενήλικες που θέλουν να πετύχουν τον ίδιο στόχο τόσο από την αφετηρία του αρχάριου, όσο και εκείνου που θέλει να βελτιώσει τις γλωσσολογικές του γνώσεις, το “Language Center” δίνει τις απαντήσεις στο γρίφο της επιτυχίας.

xyts2Η υπεύθυνη σπουδών, πτυχιούχος Μεθοδολογίας του Πανεπιστημίου Michigan κ. Ρίτα Ξύτσα, μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία και τη διαρκή προσαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος στις συνεχώς μεταβαλλόμενες διεθνείς προκλήσεις, με όλα τα σύγχρονα μέσα, εγγυάται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σε έναν χώρο διαμορφωμένο με αγάπη για το μαθητή, όπου η μάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται χαρά και δημιουργία. “Γιατί όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, η επίτευξη του στόχου είναι απλή υπόθεση” σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Ξύτσα.

Στο Language Center η μεταλαμπάδευση της γνώσης γίνεται σε ολιγομελή τμήματα, με στόχο την αντιμετώπιση των ελλείψεων του κάθε μαθητή και την καλύτερη αντιμετώπισή τους.

xyts5Επιπρόσθετα, στο Language Center θα βρει κανείς:

  • Ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων.
  • Χρήση των καλύτερων βιβλίων και οπτικοακουστικών μέσων.
  • Κύρια φροντίδα, η επίτευξη των στόχων των μαθητών.
  • Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.
  • Εκπαιδευτικές εκδρομές στο “Brighton College”.
  • Προετοιμασία για όλα τα πτυχία της αγγλικής: First Certificate, advanced, proficiency, Cambridge / Michigan, T.I.E. ταχύρυθμα τμήματα δημοσίων υπαλλήλων, TOELF, IELTS, Προετοιμασία πανελλαδικών για αγγλική φιλολογία, Μεταφραστών – διερμηνέων για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό;

language-centerΣπουδές ή εργασία στο εξωτερικό; Η επιτυχία αρχίζει με το IELTS. Εγγραφείτε τώρα για το τεστ που ανοίγει τις πόρτες σε όλο τον κόσμο. Αξιόπιστη και προσιτή εξέταση για επαγγελματική και ακαδημαϊκή επιτυχία. English for specific purposes.

Ταχύρυθμα τμήματα για ορολογία κάθε ειδικότητας (tourism, medical, business, English, banking, info, technology, social relations).

Ενήλικες, αρχάριοι και μη, αποκτήστε τώρα ένα πτυχίο Αγγλικής γλώσσας. Είναι ένα καινούριο πτυχίο, αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Ενήλικες που επιθυμούσαν τη γρήγορη απόκτηση πτυχίου βρήκαν τη λύση.

Εγγραφές καθημερινά με ειδικές τιμές για φοιτητές.

Διεύθυνση: Κούμα και Ασκληπιού 21, Λάρισα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410287550, 2410533577 και κινητό 6907677865.

Website: www.ritaxitsa.eu / Facebook

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις