ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εντυπωσιακό βίντεο: Ο Αλέξης Γεωργούλης στην ακρόπολη των Φαρσάλων με το “Authentic Greece”

Ένα εξαιρετικό βίντεο που προβάλει με τις πλέον εντυπωσιακές εικόνες έναν από τους κρυμμένους θησαυρούς της πολιτιστικής κληρονομιάς στην περιοχή της Λάρισας, την ακρόπολη των Φαρσάλων, δημοσιεύει ο Λαρισαίος Αλέξης Γεωργούλης μέσα από μία ιδιαίτερη καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο ίδιος το τελευταίο διάστημα.

Μέσα από το project “Authentic Greece”, πραγματοποιεί ένα ταξίδι, ένα ελληνικό road trip. Μια διαδρομή στην οποία μέσα από φωτογραφικό υλικό και video ο ίδιος προβάλλει την αυθεντική πλευρά της Ελλάδας, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία ,την φυσική ομορφιά, την επαφή με καθημερινούς ανθρώπους.

Στις προσωπικές του σελίδες στα social media, ο ίδιος, μοιράζεται με τους φίλους που τον ακολουθούν τη χαρά της ανακάλυψης, την περιπέτεια της διαδρομής και τις εκπλήξεις που μερικές φορές ίσως να μην ευχάριστες , αλλά αυτή είναι και η γοητεία ενός μοναδικού road trip.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο στην ακρόπολη των Φαρσάλων που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου, στις παρυφές του οποίου είναι κτισμένα τα Φάρσαλα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις