ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έδωσε μεγάλη «μάχη» ο ΓΣΛ αλλά δεν τα κατάφερε

Προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό ο Γυμναστικός στο Ιβανώφειο σήμερα παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα και γνώρισε τελικά την ήττα με 80-72.

Οι «πράσινοι» καίτοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με 20 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο όπου έδειξαν το κακό τους πρόσωπο, κατόρθωσαν με αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο να μειώσουν πολύ την διαφορά για να ηττηθούν τελικά με 8 πόντους.

Οι Λαρισαίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ το 21-21.

Μέσα στο παιχνίδι και στην δεύτερη περίοδο ο ΓΣΛ που ακολουθούσε κατά πόδας στο σκορ παρά την πίεση των γηπεδούχων και στο ημίχρονο διατηρούσε επαφή με το σκορ όντας πίσω μόλις με 5 πόντους 36-31.

Όμως το τρίτο δεκάλεπτο ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση, καθώς ο Γυμναστικός αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλούς πόντους και να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 30’ με 60-41.

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του ΓΣΛ μάζεψαν όσα αποθέματα είχαν και με αντεπίθεση προσπάθησαν να μπουν ξανά στον αγώνα, μείωσαν στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί για να ηττηθούν τελικά με 80-72.

Διαιτητές: Ξενικάκης-Παπαδόπουλος-Παπαγερίδης

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 36-31, 60-41, 80-72.

ΓΣ Λάρισας (Μπουλιάκης): Τόζιος 7 (1), Νίκολιτς 11 (3), Τσουράκης 11 (1), Τσούμας Γ., Κούτρας 13 (3), Μπέμπης 3 (1), Γκιουλέκας 9 (3), Σπυρόπουλος 18 (1), Τέλιος, Γουμενόπουλος, Χαιρετίδης.

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΛΙΑΚΗ

«Εξαρχής, ήταν δύσκολη η αποστολή μας σήμερα ειδικά μετά την πολύ δύσκολη εβδομάδα που είχαμε, αλλά θεωρώ ότι κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Δυστυχώς κάναμε ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις