ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αρκαδικό στο Κλειστό της Νεάπολης

Tην πλειοψηφία των παικτών του έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, για το αυριανό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Αρκαδικό (Κλειστό Νεάπολης, 17:00), με μοναδική εξαίρεση τον Καρατάσιο, καθώς ταλαιπωρείται από ψύξη και παραμένει αμφίβολος.

Από την άλλη, κανονικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Απόλλων Δεληγεώργης, καθώς ξεπέρασε τον ίλιγγο που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με χαλάρωμα και τακτική για τους παίκτες της ΑΕΛ, ενώ χθες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο στο πλαίσιο της προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση.

Μία αναμέτρηση που ο προπονητής της ομάδας μας κρίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη: «Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο που, αν και άρχισε αργότερα την προετοιμασία του, έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Η ομάδα μας έχει στις σκέψεις της μόνο το αυριανό παιχνίδι και τον Αρκαδικό, καθώς και το πόσο θα συνεχίσει τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις σε συνδυασμό με νίκη αύριο στο κλειστό της Νεάπολης. Δεν χωρούν στιγμές χαλάρωσης και εφησυχασμού για κανέναν μας. Θέλουμε φυσικά τον κόσμο αύριο στο γήπεδο και γι’ αυτόν τον λόγο και για να στηρίξει και να επιβραβεύσει τους παίκτες της ΑΕΛ».

Φυσικά δεν ξεχνάμε: ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ!!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις