ΛΑΡΙΣΑ

Αθλητική ημέρα στο 6ο Γυμνάσιο

Στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας ημέρας Σχολικού αθλητισμού (3 Οκτωβρίου2016 ) προσκλήθηκαν εκπρόσωποι τριών αθλημάτων (τους οποίους η εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου Γυμνασίου ευχαριστεί θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης) ,για γνωριμία των μαθητών του σχολείου με αυτά.
Η αρχή έγινε με το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, για το οποίο ενημέρωσε η προπονήτρια και πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος (για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής ομάδος και με συμμετοχές σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα) κ.Γκουντρουμπή Ευαγγελία. Ακολούθησε βιωματική διδασκαλία (προασκήσεις) με τη συμμετοχή πολλών μαθητριών καθώς και χειρισμοί των οργάνων ρυθμικής (μπάλα, σχοινάκι, στεφάνι, κορδέλα, κορίνες).
Στη συνέχεια ο Ομοσπονδιακός προπονητής πετοσφαίρισης κ.,Παπαδημητρίου Δημήτριος ενημέρωσε τους μαθητές για το συγκεκριμένο άθλημα και κατόπιν μεγάλος αριθμός μαθητών συμμετείχε ενεργά στη διδασκαλία προασκήσεων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή.
Η γνωριμία με αθλήματα εκτός ωρολογίου προγράμματος ολοκληρώθηκε με το ταε κβο ντο ,την παρουσίαση του οποίου ανέλαβε ο πρωταθλητής Ελλάδος και προπονητής κ. Κοτούμπας Ιωάννης με την ομάδα του. Οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον σε προασκήσεις και αυτού του αθλήματος.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά καλαθοσφαίρισης (τρεις εναντίον τριών) καθώς και αγώνες πετοσφαίρισης των μαθητών του σχολείου.
Τον προγραμματισμό και επίβλεψη των εκδηλώσεων είχαν οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου Κακαράντζας Γιώργος και Τζιατζιάς Μιχάλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις