ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι συνέβη στο σπίτι της 49χονης που έπεσε στο κενό; Σε ανακοίνωση της αστυνομίας γίνεται λόγος για έρευνα την ώρα που συνέβη το περιστατικό

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αποκαλύπτει πως την ώρα που η 49χρονη έπεσε στο κενό από το 7ο όροφο πολυκατοικίας οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι και μάλιστα εντόπισαν ποσότητα ναρκωτικών. Στην προσπάθεια ένας αστυνομικός να την αποτρέψει από την πράξη της δεν κατάφερε να την συγκρατήσει με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

“Συνελήφθη, χθες (19-10-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 55χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας μετέβησαν σε οικία, όπου διέμενε η 55χρονη μαζί με 49χρονη, μετά από τηλεφωνική κλήση της 49χρονης για μεταξύ τους επεισόδιο.

Κατά την παραμονή των αστυνομικών στην οικία, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες καθώς και ποσοτήτων κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, με την παρουσία των δύο γυναικών, η 49χρονη, χωρίς προφανή αιτία, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, παρά την προσπάθεια αστυνομικού να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την παραπάνω έρευνα καθώς και σε άλλες δύο οικίες και σε αυτοκίνητο της 55χρονης, κατασχέθηκαν:

(5) καλλιεργούμενα δενδρύλλια σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και τρεις κλώνοι κάνναβης, από τα οποία περισυλλέγησαν συνολικά (2.553) γραμμάρια κάνναβης,
(894,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
(204) γραμμάρια νωπών φύλλων κάνναβης,
(145,5) ναρκωτικά δισκία και
μικροποσότητα σπόρων κάνναβης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις