ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη μετά από 21 ημέρες ο μεταφορέας 64 κιλών χασίς

«Χτένισαν» τη μισή Ελλάδα οι αστυνομικοί για να βρουν τον 34χρονο Αλβανό που τους είχε ξεφύγει στις 27 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νεράιδας στην Θεσπρωτία, όπου τον καταδίωξαν και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε 64 κιλά χασίς και τελικά τον εντόπισαν στη Θεσσαλονίκη!

Τρεις εβδομάδες μετά την περιπετειώδη καταδίωξή του από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ο νεαρός αλλοδαπός που τα στοιχεία είχαν ταυτοποιηθεί συνελήφθη βάσει εντάλματος που εκδόθηκε από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ο δράστης είχε σπάσει το μπλόκο των αστυνομικών και είχε διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα, αλλά σε μικρή απόσταση άφησε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός μέσα στο δάσος της περιοχής εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι. Στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, είχαν βρεθεί τέσσερις σάκοι με 62 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64 κιλών και 644 γραμμαρίων.

*** Μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά στις Σέρρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 36χρονος Έλληνας στο σπίτι του οποίου έγινε αιφνιδιαστική έρευνα και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 230 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Σερρών του άσκησε δίωξη για εμπορία ναρκωτικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις