ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Viewing Party Event στο Μύλο του Παππά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το GameHorizon.gr σε συνεργασία με την εταιρία Gnet Internet Station και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει το Viewing Party για το League of Legends World Championship 2016.

Τι είναι το Viewing Party;

Τo Viewing Party είναι διοργάνωση προβολής αγώνων ηλεκτρονικού αθλητισμού (e­Sports), από λάτρεις των παιχνιδιών, σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Ιδιαίτερα δημοφιλή στο εξωτερικό (χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία και Η.Π.Α.), τα οργανωμένα Viewing parties, φιλοξενούνται σε χώρους όπως cinema, θέατρα και cafe/bar.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 4 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ­ προβολή των τελικών αγώνων του League of Legends World Championship Series στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο, 2ος όροφος, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

Ο κύριος σκοπός της διοργάνωσης είναι να συναντηθούν οι φίλοι του gaming και να παρουσιαστούν όλες τις πλευρές του Ηλεκτρονικού Αθλητισμού όπως το Cosplay, SportCasting, Gaming Δημοσιογραφία.

Τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της διοργάνωσης: Εκτός από την προβολή του Αγώνα στο χώρο θα βρίσκεται ένας Cosplayer (Η Evani cosplay με θεματική στολή έκπληξη. Για φωτογραφίες θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για όλους τους παρευρισκόμενους).

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική παρουσίαση των esports/ηλεκτρονικού αθλητισμού από τη δημοσιογραφική ομάδα του GameHorizon. Προβολή αγώνα με ζωντανό cast και παρουσία υπεύθυνου από τη Riot Games (εκπρόσωποι του παιχνιδιού).
Για δεύτερη φορά, υπεύθυνος μεγάλης εταιρίας διαδικτυακών παιχνιδιών έρχεται στη Λάρισα με στόχο την παρακολούθηση της διοργάνωσης, αλλά και την ομιλία για τα esports.

Σημείο πώλησης εισιτηρίων: Gnet Λάρισας, Ηλιοδώρου 6, τηλ. 2410 671 820
Κόστος εισιτηρίου: 7€
Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:
– Hell Energy Drink
– 2,5€ Riot Points
– 3ώρες στα Gnet Λάρισας
– Δώρα έκπληξη από τη Riot για όλους!

Σας περιμένουν πολλές κληρώσεις από το GameHorizon με δώρα από τη Riot και τα Gnet.
Το GameVille θα κληρώσει ένα mini set League of Legends Weapons, και θα έχει ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, στο οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε διάφορα θεματικά αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις