ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένος ο πατέρας από την Εύβοια: «Η γυναίκα μου περίμενε να αγκαλιάσει τα δίδυμα»

Φανερά συντετριμμένος για τον άδικο χαμό της γυναίκας του μιλά στο protothema.gr ο σύζυγος της άτυχης Ιωάννας Παπαγεωργίου, που ξεψύχησε λίγη ώρα πριν φέρει στο κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου έχει συμβεί. Μέχρι και την τελευταία ώρα, όλα έδειχναν καλά. Στις 20 του μήνα θα έμπαινε στον ένατο μήνα. Την έβλεπα όμως ότι δεν αισθανόταν καλά. Είχε φουσκώσει παρά πολύ, δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου και δυσκολευόταν στην αναπνοή. Το είχα αναφέρει αυτό στο γυναικολόγο και τον παρακαλούσα να γεννήσει πιο νωρίς η γυναίκα μου. Αυτό που μου έλεγε συνέχεια ο γυναικολόγος ήταν… Κώστα δεν είναι ακόμα η ώρα της να γεννήσει, ας περιμένουμε».

Ο Κωνσταντίνος Πηλιχός λίγες ώρες μετά τη κηδεία της γυναίκας του ξεσπά και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την ασύλληπτη τραγωδία της οικογένειάς του.

«Δεν το χωρά το μυαλό μου. Περιμέναμε με πολύ μεγάλη χαρά τη γέννηση των παιδιών μας, τα είχαμε ετοιμάσει όλα, γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ να κάνουμε παιδιά και η κατάληξη ήταν να φύγει από τη ζωή  η γυναίκα μου έτσι ξαφνικά και τα μωρά να δίνουν τη δίκη τους μάχη για τη ζωή στο μαιευτήριο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Περίμενε πως και πως να γεννηθούν τα μωρά της και να τα σφίξει στην αγκαλιά της».

Το τελευταίο διάστημα ο Κωνστατίνος Πηλιχός είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα του στην Αθήνα,από τη Νέα Στύρα Ευβοίας όπου έμεναν,καθώς στις 20 Οκτωβρίου η άτυχη Ιωάννα θα έμπαινε στο μήνα της για να γεννήσει σε νοσοκομείο της Αθήνας .Δυστυχώς όμως η μοίρα της επιφύλασσε το πιο άσχημο παιχνίδι , αφου δεν πρόλαβε να γεννήσει τα δίδυμα αγγελούδια της και να βιώσει τη μητρότητα.

«Ανέβασε πίεση που δεν ήταν καθόλου φυσιολογική και δεν αισθανόταν καλά. Πήραμε το γιατρό  της τηλέφωνο και μας είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και νόμισα πως λιποθύμησε, λέει στο protothema.gr ο Κωνσταντίνος Πηλιχός  και προσθέτει: «Την πήρα και την πήγα στο μαιευτήριο όπου είχε προγραμματίσει να γεννήσει. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή».

Τα δυο νεογέννητα αγοράκια μέχρι χθες το απόγευμα νοσηλεύονταν στην εντατική μονάδα γνωστού ιδιωτικού μαιευτηρίου, ενώ ύστερα από απόφαση της οικογένειας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην εντατική.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις