ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κατήγγειλε βιασμό ανήλικης για το χτίσιμο παράγκας στα Φάρσαλα

Δεν τα βρήκε η νύφη της με το γιο για το ποιος θα χτίσει την παράγκα και χθες κάθισε κατηγορούμενη με το δεύτερό της γιο για συνέργεια σε αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση.

Η καταγγελία είχε γίνει το Μάρτιο του 2010 στα Φάρσαλα. 12χρονη Τσιγγάνα είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία και είχε κατηγορήσει τον αρραβωνιαστικό της για αποπλάνηση και βιασμό και την πεθερά της και τον κουνιάδο της για άμεση συνέργεια σε αποπλάνηση και βιασμό.

Χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου κάθισαν κατηγορούμενοι οι δύο τελευταίοι. Η δίκη του αρραβωνιαστικού – μετέπειτα συζύγου της, είχε γίνει σε άλλη χρονική στιγμή και εκείνος κρίθηκε αθώος.

Θύμα και δράστης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, απέκτησαν δική τους οικογένεια και σήμερα ζουν ευτυχισμένοι.

Το Κακουργιοδικείο Βόλου χθες έκρινε αθώους και τους δύο άλλους κατηγορούμενους. Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι η ανήλικη, η οποία σήμερα είναι 18 ετών, είχε τότε κάποια διαφορά με τον αρραβωνιαστικό της που αφορούσε στο χτίσιμο μίας παράγκας.

Στο Δικαστήριο εξετάστηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο πατέρας της 18χρονης και ως μάρτυρας υπεράσπισης ο σύζυγος της κοπέλας.

Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι στις φυλές τους συνηθίζεται ο αρραβώνας να σφραγίζει το γάμο. Αυτός γίνεται σε πολύ μικρή ηλικία όπως συνέβη και στην προκείμενη περίπτωση. Ωστόσο, μετά τον αρραβώνα υπήρχαν κάποιες διαφορές.

taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις