ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ρένα σε Σάπκα: Παραδέχεσαι το πρόβλημα, δεν σε τιμούν τέτοιου είδους υποδείξεις

Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ δημοτικής αρχής και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της φοίτησης στο Δημοτικό Ωδείο όπου παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στην έναρξη των μαθημάτων για μερίδα παιδιών, δίνει η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου απαντώντας σε πρότερη δήλωση – απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου και προέδρου του ΔΩΛ Πάνου Σάπκα.

Στην απάντησή της η κ. Καραλαριώτου σημειώνει πως ο κ. Σάπκας παραδέχεται την καθυστέρηση των μαθημάτων για μερίδα μαθητών, ενώ τον παρακαλεί “να μην κάνει υποδείξεις στην αντιπολίτευση για το πώς θα χειρίζεται έγγραφες και προφορικές καταγγελίες γονέων.

Αναλυτικά η απάντηση της κ. Καραλαριώτου: “Κύριε Σάπκα ,

Παραδέχεστε στην απάντηση σας ότι τα μαθήματα δεν ξεκίνησαν 15 Σεπτεμβρίου. Παραδέχεστε ότι τα μαθήματα ξεκίνησαν σταδιακά. Αναφέρετε ότι η διάρκεια του σχολικού έτους είναι ίδια για όλους τους μαθητές. Παραδέχεστε όμως ότι δεν είναι ίδια η αρχή και η λήξη του σχολικού έτους για όλους τους μαθητές. Έχουμε δηλαδή μαθητές δύο ταχυτήτων”. Παραδέχεστε δηλαδή, με τις όποιες δικαιολογίες σας, όλα αυτά που οι γονείς μας κατήγγειλαν. Ο ρόλος σας, ως αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι να μην ξανασυμβούν όλα αυτά τα προβλήματα για να μην αναστατώνονται γονείς, μαθητές και εργαζόμενοι. Κρατάμε από την απάντηση σας τη φράση: “Η διοίκηση του Δ.Ω.Λ. και η διεύθυνση κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς να γίνει κατά την ίδια ημερομηνία για όλο το προσωπικό και όλους τους εκπαιδευόμενους νέους.”

Κυριε Σαπκα ,

Θα σας παρακαλούσαμε στο μέλλον, να μην κάνετε υποδείξεις στην αντιπολίτευση για το πώς θα χειρίζεται έγγραφες και προφορικές καταγγελίες γονέων. Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Παιδεία και τον Πολιτισμό δεν σας τιμούν τέτοιου τύπου υποδείξεις,  ανήκουν σε άλλες εποχές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις